Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3 izb .dom so záhradou 1232m2 v Gbelciach len 17 km od Štúrova.

Interné ID: 1472
Ulica: Gbelce
Obec: Gbelce
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
38 000 €
dohodou

Popis nehnuteľnosti

Len u nás! Realitná kancelária VASSE REALITY ponúka na predaj 3–izbový rodinný dom, na pozemku s rozlohou 1232 m2 v obci Gbelce pri Štúrove. Na našej stránke nájdete 24 fotografií. Pôdorys je len informatívny!

Zastavaná plocha samotného domu je 126m2 a úžitková plocha je cca 140 m2, rozloha  celého pozemku je 1232  m2. Rozmer pozemku je šírka cca 16 m a dĺžka cca 75m.
Stav domu: 
Dom prešiel  v roku 2023 čiastočnou rekonštrukciou, kedy bol dom izolovaný asfaltovým pásom Ipou boli pridané 3 rady po 20 cm penobetónových blokov, boli odizolované vonkajšie aj vnútorné steny domu, ktoré vidíte aj na fotkách. Dom bol upravený na bývanie, bola menená elektrina v celom dome ,  podlahy v izbách boli menené na drevené palubovky. Predná časť domu je staršia- kombinácia pálenej a nepálenej tehly, zadná časť domu- kuchyňa a veranda je pálená tehla. 
Je napojený na všetky inžinierske siete - verejný vodovod, studňa, elektrina; vonku na ulici sú nové rozvody elektriny, plyn,  žumpa , obecná voda. Kúrenie je  zabezpečené prostredníctvom plynových gamatiek v 3 miestnostiach, je možnosť na komín napojiť kozub. Ohrev vody je prostredníctvom el. bojlera-nový kúpený v roku 2020. Podlahy- 3 x nová drevená palubovka v izbách, inde betón. Okná aj dvere sú pôvodné drevené. Na dvore je aj  pivnica. Vo vnútri domu zatiaľ nie je wc. Mesačné náklady na plyn sú 100 eur a elektrina je 40 eur.
Dispozícia domu: veranda, 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, špajza, v zadnej časti domu je murovaná miestnosť- šopa, je vhodná na izbu. Na povalu je vchod z vonkajšej zadnej časti domu.

Záhrada je dosť veľká,  sú tam ovocné stromy:  hruška , jablko, 1x broskyňa, 3 višne, 2x dula. Na dvore aj v záhrade je dostatok miesta na  bazén, na altánok, na garáž. Ulica je výborná bezproblémová a tichá! 

Obec je menšia, má dobré autobusové spojenie do Nových Zámkov 30 km a do Štúrova 17 km. V obci je základná škola, vináreň, obchody, nákupné centrum,železničná stanica. Dom je vhodný aj ako víkendový domček alebo na bývanie! Je to vinárska oblasť s kvalitným vínom, kde sa v okolí ročne usporadúvajú vinárske slávnosti. Dom možno kúpiť len na hotovosť, nie na splátky ani na úver!!!!!!!!
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov 
- podanie podkladov na kataster, 
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,
- asistenciu prepisu energii
Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle  0907 894 574  licenčný realitný maklér t.vassova@vassereality.sk , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1232 m2
Úžitková plocha:
136 m2
Plocha pozemku:
1232 m2
Zastavaná plocha:
126 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Terézia Vassová

Terézia Vassová

konateľ spoločnosti, riaditeľ , licencovaný maklér

  • Magyar
  • Slovensky
  • lrm
  • rusr

Ak sa rozhodnete pre nás, spravíme všetko preto, aby sme Vašu nehnuteľnosť predali rýchlo, bezpečne a za dobrú cenu, k Vašej maximálnej spokojnosti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti